Asteptam sugestiile voastre pentru site si pentru forum.Daca aveti o idee sau doriti sa vedeti ceva pe site sau pe forum scrie-ti aici.
Daca cineva doreste sa se ocupe de o anumita arie pe forum sa spuna aici ..sau daca are cineva o idee pentru o noua arie.
lucrez la un update pt partea seo.Dpdv al content-ului ce zici ce ar mai trebui ?
sincer nu prea is pe domeniu (deci nu ma pot pronunta asupra calitatii continutului ) dar nu stiu in ce masura te ajuta redirectionarile spre site-urile firmelor producatoare de telefonie.
personal daca vreau sa-mi iau un nokia intru direct pe pagina lor.(nokia.com sau .ro )(..nici nu stiu care este...).idem pt alta marca de telefoane.
pt SEO da-mi un add la ym daca vrei si te pot ajuta.
Dar noi nu avem redirectionare ..unde ai vazut? avem review-uri care sunt cu totul diferit fata de ceea ce gasesti pe pag producatorului ,este un fel de test arata poze din meniu REALE ,poze facute cu telefonul dar nu prelucrate de producator ,soft iar este destul si in curand o sa fie muuult mai mult

iarce este la funbox din nou nu gasesti peste tot ..
Ce mi-a placut la voi au fost review-urile si jocurile,io zic ca ar trebui sa puneti mai multe review-uri.
am avut ceva probleme cu pc-ul si nu am mai avut access la internet perioada asta. eu zic ca ar mai trebui adaugat un forum deblocari/decodari sau ceva de genu

Am apreciat interesul tau fata de acest forum si am tinut cont de sugestia ta , am creeat forumul. Multumim

Salut.Cred ca ar trebui schimbat serverul deoarece se misca cam greu. Eu sunt din Bucuresti si am fibra de la evolva si peering cu aproape toti providerii si am fost dezamagit vazand ca forumul merge greu. E de apreciat faptul ca ati creeat asa ceva si daca aveti nevoie de ajutor cu downloaduri pt telefoane va pot fi de folos.
Multa bafta in continuare.
Hmm..noi suntem pe astral si la noi se misca bine, o sa studiem problema..multumim pt ca ne-ai spus.Ajutorul e oricand bine venit..noi incercam sa adaugam review-uri cat mai noi si stiri + aplicatii,jocuri ..etc Ai putea sa mai spui si tu la prietenii tai de site sa intre cat mai multa lume ,orice vizitator e bun