RsGsm Forum

Full Version: ce telefon sa-mi cumpar ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
avand in vedere ca nu ma prea pricep la telefoane m-am gandit ca sa intreb aicea ce marca si tip de telefon sa-mi cumpar ? (sau sa primesc cadou avand in vedere ca se apropie ziua mea de nastere Rolleyes)
ma gandesc sa schimb al meu nokia 3510 mai ales ca am strans si ceva puncte thank-you la dialog.
am facut o tentativa anul trecut cand am luat un sonny ericson t 300 care mai mult decat sa ma enerveze nu a reusit sa faca nimic.
pe cand era lumea mai buna se intrerupea convorbirea.asa ca am trecut cu rotile de la camion peste el.
as ramane fan nokia pentru ca m-am obisnuit cu meniul de navigare.cu sonny i-mi incurc degetele pe taste.
seria N e buna ?
Pai depinde ce vrei de la telefon , vrei cu camera vrei mp3 player ,vrei doar sa te tina bateria ,smart phone .etc.Telefoanele din seria N sunt bune ai si cateva review-uri pe rsgsm ,poti citi despre N90 , N 70 , dar sunt si ceva mai scumpe...

Razvan

Incearca un 6230i eu am unul si sunt multumit de el,dar daca ai banii pt un n70 atunci ia N70..
Multumesc de sfaturi domnilor.
Cred ca o sa trec pe seria N.
Din cate am citit aicea e varful de lance al celor de la Nokia.
In functie de bani o sa iau N 70 sau N 90.

Razvan

Daca ai bani pentru N90 e un telefon foarte bun,sa ne spui ce alegere ai facut si impresii despre telefonul achizitionat .
mda..n 90 e super dar e destul de scump daca nu merge si n70
Pai incearca sa-ti iei un 6280 ...eu am unul si mie mi se pare destul de bun...are tot ce-i trebuie

autosos Wrote:
avand in vedere ca nu ma prea pricep la telefoane m-am gandit ca sa intreb aicea ce marca si tip de telefon sa-mi cumpar ? (sau sa primesc cadou avand in vedere ca se apropie ziua mea de nastere Rolleyes)
ma gandesc sa schimb al meu nokia 3510 mai ales ca am strans si ceva puncte thank-you la dialog.
am facut o tentativa anul trecut cand am luat un sonny ericson t 300 care mai mult decat sa ma enerveze nu a reusit sa faca nimic.
pe cand era lumea mai buna se intrerupea convorbirea.asa ca am trecut cu rotile de la camion peste el.
as ramane fan nokia pentru ca m-am obisnuit cu meniul de navigare.cu sonny i-mi incurc degetele pe taste.
seria N e buna ?

Buna, iti recomand un Motorla L 7.Tocmai si-a luat un prieten si era multmuit de el.In plus are si un pret bun zic eu.Poti sa te uiti aici daca vrei:
http://www.marketonline.ro/electronice/t...torola/l7/

pai un sfat bun pot sa iti dau un site de unde mi-am luat eu telefon super preturi cele mai mici cred ca si au multe accesorii daca te intereseaza sau va intereseaza http://www.quickmobile.ro asta ii situ incearca vezi poate iti gasesti ceva fain si ieftin bafta.
Reference URL's