06-10-2006, 07:55 PM
avand in vedere ca nu ma prea pricep la telefoane m-am gandit ca sa intreb aicea ce marca si tip de telefon sa-mi cumpar ? (sau sa primesc cadou avand in vedere ca se apropie ziua mea de nastere
)
ma gandesc sa schimb al meu nokia 3510 mai ales ca am strans si ceva puncte thank-you la dialog.
am facut o tentativa anul trecut cand am luat un sonny ericson t 300 care mai mult decat sa ma enerveze nu a reusit sa faca nimic.
pe cand era lumea mai buna se intrerupea convorbirea.asa ca am trecut cu rotile de la camion peste el.
as ramane fan nokia pentru ca m-am obisnuit cu meniul de navigare.cu sonny i-mi incurc degetele pe taste.
seria N e buna ?
)ma gandesc sa schimb al meu nokia 3510 mai ales ca am strans si ceva puncte thank-you la dialog.
am facut o tentativa anul trecut cand am luat un sonny ericson t 300 care mai mult decat sa ma enerveze nu a reusit sa faca nimic.
pe cand era lumea mai buna se intrerupea convorbirea.asa ca am trecut cu rotile de la camion peste el.
as ramane fan nokia pentru ca m-am obisnuit cu meniul de navigare.cu sonny i-mi incurc degetele pe taste.
seria N e buna ?